Kezdőlap | Ajánlók | Kívánságkosár | Eladóink | Kereső | Könyvrendelés
Facebook Twitter Pinterest
Ajánlók

Thumb hull mlovas Radnóthy Szabolcs: A hullámlovas

A hullámlovas - Radnóthy Szabolcs
Hősünk átlagos irodista egy átlagos városban. Élete rutinszerű szürkeségben telik, amikor egyik nap egy cetlit talál a vigaszdíjként megvásárolt, porlepte szörfdeszkáján.

Tovább

Thumb tn6 b1344003 Váratlan Vonzalom

Első regényemet szeretném most nektek bemutatni. A kaland - és a lányregények izgalmas találkozása. 


Tovább

Thumb b1423422 Kártyák kiterítve

Sziasztok! 

Második megjelent könyvemet szeretném nektek bemutatni. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik az akciódús, nem csöpögős romantikus történeteket. Nőknek és lányoknan egyaránt izgalmas lehet, de szerintem a kaland és romantika kedvelő férfiaknak is tetszene. Visszajelzések alapján, a tizenévesek, és felnőtt emberek is egyaránt izgalmasnak találhatják. 


Tovább

Thumb shattered youtube web2 Bodnár Márk: Rabszolgák Vére

"Sziasztok!

Az én nevem Bodnár Márk, és a saját könyvemet szeretném most nektek bemutatni!

Nem tudom közületek ki mennyire ismeri Ian Livingstone és Steve Jackson munkásságát, de röviden annyit kell róluk tudni, hogy ők írtak először lapozgatós Kaland Játék Kockázat (röviden: KJK) könyveket a 80-as illetve 90-es években.


Tovább

Thumb termek cimlapfoto Erik Tony Richardson 1990-ben készült filmjének, Az Operaház Fantomjának folytatása

Rebecca Blackhorse ajánlója Gabryel Flynt: Erik című regényéhez

A blog itt található:

http://rebeccablackhorse.blogspot.hu/2015/06/gabryel-flynt-erik-tony-richardson-1990.html


Tovább

Thumb bor t Arc a porban

Negyedik regényem 2015 szeptemberében jelent meg, az Underground Kiadó gondozásában. 


Tovább

Thumb tukormagany Tükörmagány

A Loreley c. regény folytatása!

Roscoe éles fájdalomra ébredt. Szemei előtt sötét szikrák és villámok cikáztak, s ő üvöltött. Vállához akart kapni – de keze nem mozdult. Hiába meresztgette a szemét, látása nem tisztult ki. Szólt volna, szólította volna öccsét, de szájába durva kézzel rongycsomót tömtek. Hangosan zihálva próbálta légszomját enyhíteni. Fülében hangosan lüktetett a vére. Le kellett higgadnia minél gyorsabban – ehhez azonban előbb vissza kellett kapnia a látását.

 


Tovább

Thumb t boly Bleeding Bride - A téboly kertje

Adott egy történet, ami akár krimi is lehetne, a maga egyszerű valójában. Sorozatgyilkos, üzenetek, nyomozás, kis szerelem – bevált recept, működik.

Olvasol, nem történik semmi, nem lendül előre, mégis falod az oldalakat, az agyad kattog, már- már ideges vagy. Majd egyszeriben vége. És te ott maradsz tátott szájjal és nézed a szavak halmazát. Úgy érzed becsaptak, ennek semmi értelme…


Tovább

Thumb hisp n Hispán história

Antonio Corbacho, a kitagadott fattyú hosszú évek után találkozik testvérbátyjával, Lord Chelmsford-dal. Lord Chelmsford felajánlja, hogy visszakaphatja örökségét, amennyiben segít neki egy fontos ügyben. Ezzel elkezdődik Antonio Corbacho életének legnagyobb kalandja.


Tovább

Thumb a kod eleje A köd

Kitartóan áztatta az eső a gyártelepet. Az alkonyat homályát csak még inkább fokozta a borongós időjárás, az épületek oldalán a sápadt fénykörben szemergő eső vékony kis tűhegyekként záporozott.

Órák óta nem volt itt mozgás, mióta vége lett az előző műszaknak és az utolsó kocsi is kigördült a portánál álló bunker mellett, ahol most is ment a TV az öreg szórakoztatására. A huszonnégy órás ügyeletet ki kellett valahogy tölteni, rengeteg üres járat volt, végtelen mennyiségű vánszorgó óra. A delegáció látogatása két hete lezajlott, így még az sem fenyegetett veszéllyel, hogy bármelyik pillanatban befuthat valamelyik fekete, sötétített üvegű Audi, az egyik nagy fejessel. Mondjuk a vezérigazgató, aki a legváratlanabb pillanatokban jelent meg, amikor a városban tartózkodott.

 

A parkoló is szinte üres volt, csupán négy verda és egy motor ácsorgott ott sötéten csillogva az esőben, magára hagyatottan. A délutáni műszakban már kevesebben dolgoztak, így a munka fárasztóbb volt, és nagyobb hajtást igényelt, hiszen a normát mindig hozni kellett.


Tovább

Thumb fenevadak erd lyben Gerda Green: Fenevadak Erdélyben

A Fény és förtelem és A kék macska című krimikből jól ismert Szepesi Herold és Báthory Olga nyomozópáros ezúttal elhagyják Budapestet. Barátaik, Róbert és Ilonka összeházasodnak, és Erdélybe utaznak nászútra.


Tovább

Thumb alexandra m ller 7  v 1 Alexandra W. Müller: 7 ÉV UTÁN - 1. kötet

Hayden Ravensdale hiába sikeres, kőkemény üzletember, tulajdonosa egy nemzetközi kiadó vállalatnak, magánemberként tehetetlen, megszállott rabja egy fiatalkori lázas szerelemnek, amely tragikus és titokzatos módon ért véget.


Tovább

Thumb comeback a godorbol eleje j Comeback... a gödörből...

"Csillagok közül zuhantam egy mély gödörbe. A zuhanás megbénított, megdermesztett a jeges hideg, a sötétség, az iszonyat. Hosszú ideig vártam a megsemmisülést, mert csak attól reméltem a szenvedésem enyhülését. Aztán, egyszerre csak rádöbbentem, hogy a kemény gödör nyom, az okoz fájdalmat, és valahol fönt csillagok fénylenek, Nap süt, fény van és ettől talán enyhül a fájdalom. Feléledt az életösztön. Keservesen, többször visszaesve próbáltam kimászni. Nem akartam többé a gödör foglya lenni. Erőmet megfeszítve másztam, egyre feljebb, és nőtt a fény, oszlott a dermesztő hideg, enyhült a fájdalom. Most a gödör szélén ülök, szabadon lélegzem és már csak zsibbadtságot érzek a kínom helyett."


Tovább

Thumb 11075820 10203890141844972 471431238 n Gerda Green: A kék macska

A kék macska Gerda Green krimiíró második regénye. A főszereplők ugyanazok, akiket az első könyv második kiadásában, a Fény és förtelemben már megismertek az olvasók. Báthory Olga és Szepesi Herold magánnyomozó irodája előtt, átmeneti nehézségek után, új távlatok nyílnak meg. A fiatalok más helyszínt keresnek munkájukhoz. 


Tovább

Thumb 10950985 10203890124284533 892276897 o Gerda Green: Fény és förtelem

A Fény és förtelem Gerda Green krimiíró első regénye. Olga és Herold a fiatal nyomozópáros, akik kis és nagyvárosi ügyek iránt egyaránt érdeklődnek. Ismeretségi körük kiterjedt és szeretnek elmerülni a bűnüldözés világában, amiben nagymértékben segíti őket Olga álomvilága és intuitív személyiségjegyei, Herold racionális gondolkodásmódja és csipkelődő, olykor gúnyos humora és az a sok-sok barát, akikre munkájuk során szert tesznek. 


Tovább

Thumb 11051276 359827290875977 811916524 n Benya Tünde: Testvéri világ I. - Változó Emberiség

Fiatalok... áldozatok... fiatal felnőttek...
Hamar fel kell nőniük, mert hatalmas veszély fenyeget,
lecsap, gyilkol, s kegyetlenül kelepcébe csal.
Újakat teremt, és ezek ellen küzdeni kell.


Tovább

Thumb 1015688 856194551107279 6361420431826375643 o Az éjsárkány forrása

Harmadik könyvem (és egyben első mesekönyvem) 2015. februárjában jelent meg az Underground Kiadónál. 

„Apa, írj nekem egy könyvet!”

Innen indult az egész. És nem volt egyszerű. Mi több: a legnehezebb feladat volt megírni ezt a történetet, mert egy különleges kisfiú a hőse, aki nem más, mint az én gyermekem. 

 


Tovább

Thumb haygy610  1 Háy György: Formabontó repülőgépek

Csodálatos világba lép be, aki a repüléssel kezd foglalkozni. Egyszerre ismerkedhet meg a tudomány, a technika legújabb vívmányaival és a természet ősi törvényeivel.Még ezen a lebilincselő világon belül is van egy terület, ahol a legváltozatosabb ötletekkel és a legizgalmasabb problémákkal lehet találkozni. Ez a különleges repülőgépek népes csoportja.


Tovább

Thumb k nyvek 008 Sylvia River: Reményhajsza II.

John tekintete Bonnie-ra villant, majd szemét lesütve lassan elfordult, hogy betessékelje Holdent a földszinti dolgozószobába. Hellyel kínálta egykori elöljáróját, nekitámaszkodott a számítógépasztalnak és nyugodtan várta, ameddig látogatója belekezdett mondandójába.

A nagyfőnök alaposan szemügyre vette Johnt. A szőke férfi haja megnőtt, és ismét kivilágosodott. Látszott rajta, hogy naponta megdolgoztatja az izmait, nem puhult el az ismét meglelt nyugalom és boldogság hatására. 


Tovább

Thumb hmke aharmadik borito Holden Rose: A harmadik

Ez nem mese, ez egy detektívtörténet gyerekeknek.
Egészen pontosan 7 éves kortól ajánlott gyerekregény, amiben nincs varázslat és nincsenek szörnyek, csak egy kalandos nyomozás, ami bárkivel megeshet, ha véletlenül úgy alakulnának a dolgok...
Howard Matheu nyolc és fél éves. A barátai Nita és Gil szintén. ...és bizony rablók vannak a nyomukban...


Tovább