Kezdőlap | Ajánlók | Kívánságkosár | Eladóink | Kereső | Könyvrendelés
Facebook Twitter Pinterest
Comeback... a gödörből...
Thumb comeback a godorbol eleje j

"Csillagok közül zuhantam egy mély gödörbe. A zuhanás megbénított, megdermesztett a jeges hideg, a sötétség, az iszonyat. Hosszú ideig vártam a megsemmisülést, mert csak attól reméltem a szenvedésem enyhülését. Aztán, egyszerre csak rádöbbentem, hogy a kemény gödör nyom, az okoz fájdalmat, és valahol fönt csillagok fénylenek, Nap süt, fény van és ettől talán enyhül a fájdalom. Feléledt az életösztön. Keservesen, többször visszaesve próbáltam kimászni. Nem akartam többé a gödör foglya lenni. Erőmet megfeszítve másztam, egyre feljebb, és nőtt a fény, oszlott a dermesztő hideg, enyhült a fájdalom. Most a gödör szélén ülök, szabadon lélegzem és már csak zsibbadtságot érzek a kínom helyett."

Ez a könyv a hatodik a bűnügyi sorozatból, amelynek főszereplője Abby; a regények folyamán nem csak a bűnügyek felderítését követheti az olvasó, hanem Abby életének alakulását is. Nem kevésbé érdekes, mint a bűnügy.

Érzések, érzelmek, lelki vívódások, kínok és örömök -- egy asszony életéből.

Szívből ajánlom mindegyik kötetet, ám ez, talán mert mélyebb és valami megoldást megmutató -- egyben szórakoztató is -- kiemelném a többi közül.