Kezdőlap | Ajánlók | Kívánságkosár | Eladóink | Kereső | Könyvrendelés
Facebook Twitter Pinterest
Bodnár Márk: Rabszolgák Vére
Thumb shattered youtube web2

"Sziasztok!

Az én nevem Bodnár Márk, és a saját könyvemet szeretném most nektek bemutatni!

Nem tudom közületek ki mennyire ismeri Ian Livingstone és Steve Jackson munkásságát, de röviden annyit kell róluk tudni, hogy ők írtak először lapozgatós Kaland Játék Kockázat (röviden: KJK) könyveket a 80-as illetve 90-es években.

Ennek apropóján készítettem el én is az egyedi, hasonló, de mégis teljesen más stílusú könyvemet. A Franchise-t csak egyszerűen az angol Shattered Souls szavakra kereszteltem, aminek összesen 3 részét szeretném elkészíteni, tehát ha minden jól megy idővel még trilógia is lehet belőle. Az első könyv, aminek magyarul a Rabszolgák Vére címet adtam, már mindenki számára elérhető, és olvasható az interneten. Ez természetesen ingyenes!

A Shattered Souls egy sötét fantázia világban játszódik, ahol nem mindig a jó diadalmaskodik a gonosz felett, éppen ezért csak az ilyen jellegű könyv kedvelőinek szeretném ajánlani, és semmiképpen sem ajánlom gyerekeknek!

Fontos megjegyeznem, hogy ezek a könyvek nem fognak megjelenni fizikai formában, csupán csak a Shattered Souls hivatalos weboldalán lesznek majd elérhetőek. Azt is szeretném előre a figyelmetekbe ajánlani, hogy a Shattered Souls sok helyen szókimondó szövegrészeket, trágár kifejezéseket és véres ábrázolásokat tartalmaz, amit semmiképp nem ajánlok 18 éven aluliaknak!

Köszönöm szépen a lehetőséget! Ha elnyerte a tetszéseteket ez a kis beharangozó, akkor sok szeretettel várok minden egyes dark fantasy kedvelőt a Shattered Souls világában!

Az oldalt ezen a webcímen tudjátok elérni, ahol egy ingyenes regisztráció után minden elérhetővé válik: http://shatteredsouls.eu

Bármilyen Shattered Souls-al való kapcsolatos kérdéssel forduljatok bátran hivatalos facebook oldalunkhoz, ahol szívesen látjuk a Ti Like-jaitokat is:https://facebook.com/shatteredsouls.eu"