Kezdőlap | Ajánlók | Kívánságkosár | Eladóink | Kereső | Könyvrendelés
Facebook Twitter Pinterest
A. J. Christian

A. J. Christian 1975. 07. 01-én, 00.07 perckor született Budapesten. Gyermekéveit éppúgy élte, mint bármelyikünk, ám tízesztendős kora körül fokozatosan megváltozott, azaz ahogy ő fogalmazott: "Szép lassan öntudatra ébredtem."
Változása nem állt meg, még húszesztendős sem volt, amikor egy hátizsákkal elindult otthonról, és csak hét hónap elteltével tért haza. A remeteségből tudatosan tért vissza: "Tudod, ott voltam az erdőben. Körülöttem csodálatos fák, ha jobbra néztem, hegyek, ha balra néztem, őzek - s egyszer csak rájöttem, hogy itt nem én leszek békés, csak rám telepszik a béke! Könnyű a lombok alatt nyugodtnak és türelmesnek lenni, de próbáld csak meg a 35 fokos kánikulában, a tömött déli buszon... Hirtelen rádöbbentem, hogy a lényeg az Életben van, s ha elvonulsz az élettől, nem leszel bölcsebb, épp csak elmenekülsz önmagad elől, elmenekülsz Mindentől."
Miután visszatért, egyre több tudást kereső ember tanult tőle. Christian mindezek ellenére a lehető legteljesebben élte az emberi életet, az anyagi világ minden örömét és bánatát megtapasztalta. S noha saját bevallása szerint jól érezte magát a hétköznapok pillanataiban, amióta két könyve, a Mit keresett ISTEN a nappalimban? és a Mit keresett ISTEN a hálószobában? megjelent, megszűntek számára az átlagos mindennapok: hétről hétre előadásokat, különféle foglalkozásokat tart, amelyeken minden kereső embert kortól, nemtől függetlenül befogad, és tanítások nélkül, lényével segít bennünket, hogy megtalálhassuk önmagunkat.

Forrás