Kezdőlap | Ajánlók | Kívánságkosár | Eladóink | Kereső | Könyvrendelés
Facebook Twitter Pinterest
Sylvia River: Reményhajsza III.
Thumb 020

Patrick Hammond tervei némileg megváltoztak, de a turné körüli események nagyrészt a kommandós parancsnok elképzelései szerint alakultak. Mivel Sean és Ewan eltűnését ugyanúgy nem vették félvállról, mint a fenyegetést, ezért különféle biztonsági intézkedéseket foganatosítottak.

A kommandósokhoz tartozó nők, Kristie a lányával, valamint Abigail és Kathy elutazott Pearce-ék szigetére. Elisabeth Donaldson termálvizes nyaralóhelyen üdült, Hagmanék pedig a lányokkal együtt világ körüli útra indultak.

 

A Kenderson-házaspár és kedves barátaik – immár szokásosnak nevezhetően – ismét beletenyerelnek az eseményekbe, ráadásul azoknak is a kellős közepébe. A történet előző kötetének végén főhőseink vonásai kisimulnak, hiszen zűrzavaros kapcsolataik, életük rendeződni látszik, és végre ismét első számú szerelmükkel, a zenével foglalkozhatnak. Ez azonban most sem tart örökké…

Néhány, többedszer is elszalasztott rosszfiú, illetve a magánéleti problémák ok-okozati összefüggései ismételten kényszerű különélést generálnak a házastársak között, ami lassan-lassan csak felveti a kérdést: miért pedálozik ennyire ellenük az Univerzum?

A vész mindenfelől erőteljesen közelít; drogkereskedők, terroristák, börtöntöltelékek, bérgyilkosok képében; de a sértett női hiúság és a bosszú is nagy szerepet játszik abban, hogy a már megszokott tempóra pörögjenek fel az események.