Kezdőlap | Ajánlók | Kívánságkosár | Eladóink | Kereső | Könyvrendelés
Facebook Twitter Pinterest
Dr. Élthes Eszter: A szénanátha gyógyítása
Thumb sz na

A szénanátha gyógyítása - biztosan, olcsón, tartósan, mellékhatások nélkül" című könyv nemcsak a szénanáthában szenvedőknek íródott, hanem mindazoknak, akik mindenfajta káros mellékhatás, később jelentkező probléma nélkül szeretnék egészségügyi panaszaikat orvosolni. 

 

Közérthetően, tömören, elbeszélő stílusban mutatja be a homeopátiát, írja le a legfontosabb szereket, a homeopatikus házipatikát, legvégül pedig a krónikus betegségek kezelésébe is bepillantást nyújt.

Ez a könyv négy fejezetből áll: az első a szénanáthában szenvedőknek szól, akik allergiájuktól – szénanáthájuktól – szeretnének minél biztosabban, olcsóbban, hatásosabban és abszolút rizikómentesen, azaz mellékhatások nélkül, természetes módon megszabadulni. Ha őket csak a gyógyulásuk mikéntje érdekli, elég, ha csak az első részt olvassák el, és az ott ismertetett gyógymódot követik. Ha azonban érdekli őket a "hogyan" is, azaz elméletben is szeretnének megismerkedni azzal a gyógymóddal, ami szinte csodás, tartós gyógyulást ígér nekik, érdemes tovább olvasniuk. Ahogy ebből, a könyv bevezetőjében olvasható, idézetből kitűnik, a könyv nem szakmai jellegű, hanem gyakorlati. Azaz a szénanátha gyógyítására úgy mutat be egy kezelést, hogy azt ezek után bárki otthon elvégezheti. A könyv ezzel a – fotókkal illusztrált – bemutatóval kezdődik. Csak e bemutatót követően – a második fejezetben – beszél a homeopátia elveiről, de itt sem szakmai, hanem elbeszélő stílusban, érdekes történetekkel tarkítva. A harmadik részben egyfajta homeopatikus elsősegély-csomagot mutat be. Majd a negyedik, rövid részben azokhoz fordul, akik kedvet kaptak a homeopátia műveléséhez. A homeopátiának egyik hatalmas előnye, hogy bizonyos fokig függetlenné teszi az embereket, kiszolgáltatottságukat csökkenti. Nem kell minden panaszukkal azonnal orvoshoz rohanni, méregdrága gyógyszereket beszedni, melyeknek ráadásul súlyosan károsító mellékhatásaik vannak. Magunk és környezetünk gyógyításához egy-két jó könyv, néhány alapvető homeopatikus gyógyszer, azaz házipatika, egy kis bátorság és elszántság kell csupán. A vallásos ellenzők arra hivatkoznak, hogy Hahnemann azt ajánlotta, hogy a Biblián ütögessék a gyógyszert készítés közben. De ezt Hahnemann 200 évvel ezelőtt mondta, amikor a háztartásokban a Biblián kívül nem volt más könyv, pláne nem bőrkötésű! A Biblia volt az egyetlen, melyre fájdalom és sérülés nélkül ütögetni lehetett! De ennek semmilyen, de abszolút semmilyen elvi jelentősége nem volt, csak gyakorlati tanács volt! 

A könyv megvásárolható itt, a Könyvmegállón.