A Nassoló több mint 200, ünnepnapokon és hétköznapokon is elkészíthető nassolásra váró finomság elkészítésének leírását tartalmazza. A receptek mindegyike eredeti svájci különlegesség.
Az aargaui cseresznye köntösben leírásától kezdve a manapság oly divatos makarónon át a zürichi torta receptjéig számos remek sütemény elkészítésének módját találja meg az olvasó. A kötetet színes étel- és tájfotók, valamint a csokoládé történetére vonatkozó rövid áttekintő gazdagítja. A szerény, de jól áttekinthető süteményeskönyv elsősorban a cukrászkodni, sütni szerető olvasók figyelmére érdemes.
A szerző a kiadvány facebook oldalán naprakész információkkal, érdekességekkel, további ételleírásokkal vár minden kedves érdeklődőt (www.facebook.com/eredetirecepteksvajcbol)
A könyv megvásárolható itt, a Könyvmegállón.
Kiadó: Underground Kiadó
Oldalak száma: 393
ISBN: 978-963-08-8719-9
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2014